Deskundige hygiënische zorg in het comfort van je eigen woonst

Na een operatie of bij een ziekte is het voor veel patiënten niet altijd eenvoudig om ’s morgens of voor het slapen gaan de nodige hygiënische zorg op zich te nemen. Verpleging aan huis biedt een oplossing op maat wanneer u zelf onvoldoende kracht heeft tijdens uw herstel. 

Dagelijks wassen

Thuisverpleging Greet zet zich iedere dag met plezier in voor de patiënten in de regio Puurs om ze een deugddoende service aan huis te bieden. De verpleegkundige komt volgens de gemaakte afspraken bij de patiënt langs. U wordt bijgestaan tijdens uw dagelijkse wasbeurt, het opmaken van uw toilet of het nemen van een bad. 

Medicatie opvolgen

In nauw overleg met de dokter zorgt de thuisverpleging er eveneens voor dat u zonder zorgen uw medicatie kan innemen. Voor sommige behandelingen loopt het innemen van medicatie serieus op. De verpleger of verpleegster die langskomt, zal u helpen bij de voorbereidingen en bij het innemen ervan. 

Overleg thuisverpleging

Thuisverpleging Greet maakt er een prioriteit van dat de patiënten zich helemaal op hun gemak voelen en dat ze zich volledig kunnen focussen op hun herstel. Daarom zal er steeds in overleg worden bepaald hoe dikwijls de verpleging langskomt. Afhankelijk van de noden van de patiënt kan dit dagelijks gebeuren, maar ook één of meerdere keren per week. 

Contact

Zo vlot mogelijk thuis herstellen? Doe een beroep op verpleging aan huis. In Puurs en omgeving belt u hiervoor meteen naar Thuisverpleging Greet.

CONTACTEER ONS

Thuisverpleging Greet
Lichterstraat 30
2870 Puurs

0474 57 02 57
[email protected]