Hoogstaande wondzorg

Roep de hulp in van verpleging aan huis wanneer u na een operatie thuis moet herstellen. Een nauwgezette opvolging van een wonde is geen overbodige luxe en wordt met veel precisie door ons team voorzien. 

Wonden verzorgen

Bij een thuisverpleging kunnen alle vormen en types van wonden worden verzorgd. Alles wordt in het werk gesteld zodat uw wonden mooi kunnen herstellen. Reken daarom op de service van Thuisverpleging Greet om doorligwonden, zweren en wonden na een operatie aan te pakken en op te volgen. Ook uw arts zal op de hoogte blijven van de genezing. 

Infecties voorkomen

Het voorkomen van infecties is van prioritair belang bij een goede wondzorg. In Puurs en omstreken vertrouwt u hierbij op de medische diensten van Thuisverpleging Greet. Een goede ontsmetting van de wonden is één van de hoofdtaken. Als er problemen opduiken, zal de verpleging meteen een doordachte beslissing nemen en uw arts op de hoogte stellen. 

Propere verbanden

De wonden mooi laten genezen en infecties zo weinig mogelijk kans geven om door te komen, bereiken de verplegers en verpleegster door met reine producten en geneesmiddelen te werken. Met veel zorg wordt de voorgeschreven zalf aangebracht gevolgd door het aanbrengen van een zuiver verband. Deze verbanden verschonen is een vast ritueel. 

Contact

Vertrouw op een normale genezing van uw wonden na een ingreep. Contacteer ons voor meer toelichting of om een afspraak te maken. Thuisverpleging Greet zorgt onmiddellijk voor een behandeling op maat.

CONTACTEER ONS

Thuisverpleging Greet
Lichterstraat 30
2870 Puurs

0474 57 02 57
[email protected]