Sereen afscheid nemen in een vertrouwde omgeving

Op het punt staan om van een familielid of een dierbare afscheid te nemen, is altijd een moeilijk moment. Thuisverpleging Greet uit Puurs staat u en uw familie op een erg respectvolle manier bij door de palliatieve zorg thuis te laten verlopen. 

Medische ondersteuning

Met de verpleging aan huis wordt er natuurlijk de nodige medische zorg toegediend aan de patiënt. Maar bij een palliatieve zorg komt er veel meer kijken. Zo geeft Thuisverpleging Greet ook mentale ondersteuning. Tijdens deze zware periode is iedere vorm van steun meer dan welkom. Het is belangrijk om in een zo aangenaam mogelijke omgeving afscheid te nemen. 

Zorg op maat

De palliatieve zorg voor thuis in Puurs en omgeving wordt volledig op maat van de patiënt afgestemd. Dit gebeurt in samenspraak met de huisdokter en de familie. De verpleegkundige kan dagelijks of meerdere keren per week langskomen. Om de patiënt op ieder moment bij te staan, is de verpleegkundige 24 uur op 24 beschikbaar, en dat 7 dagen op 7. 

Contact

Contacteer Thuisverpleging Greet vrijblijvend om de mogelijkheden voor palliatieve zorgen te bespreken. Er wordt een begeleiding op maat van de patiënt voorzien.

CONTACTEER ONS

Thuisverpleging Greet
Lichterstraat 30
2870 Puurs

0474 57 02 57
[email protected]