Ervaring in stoma- en sondezorg

Uw verpleging aan huis ontfermt zich eveneens om de meest uiteenlopende sonde- en stomazorg. Vanuit Puurs komt de verpleegkundige van Thuisverpleging Greet langs voor een verzorging. Dit gebeurt steeds in overleg met u en met de dokter. 

Stomazorg

Voor de meeste patiënten valt het zwaar om voortaan of tijdelijk met een stoma rond te lopen. Daarom biedt Thuisverpleging Greet uit Puurs u gericht advies aan. U krijgt alle informatie over het dragen en omgaan met een stoma in het dagelijks leven. Daarnaast komt de verpleging geregeld langs voor een hygiënische stomazorg. 

Sondes verzorgen

Naast stoma’s moeten ook sondes goed worden verzorgd. Net als bij de wondzorg gaat een doordachte verzorging de kans op infecties verlagen. Thuisverpleging Greet staat in voor de verzorging van verschillende types van sondes. U legt meteen contact voor het plannen van de verzorging voor blaas-, urine- en microsondes. 

Andere behandelingen

Verder beschikt het team van Thuisverpleging Greet over een aantal andere verzorgings- en behandelingsmogelijkheden wanneer u het nodig heeft. Vraag onder andere naar de verzorging en opvolging van een tracheotomie, of informeer naar de mogelijkheden om behandelingen met chemotherapie thuis te volgen. 

Contact

Laat Thuisverpleging Greet meteen langskomen voor het adviseren en verzorgen van een stoma of sondes. Informeer vrijblijvend wanneer de verzorging kan aanvatten.

CONTACTEER ONS

Thuisverpleging Greet
Lichterstraat 30
2870 Puurs

0474 57 02 57
[email protected]