Zorg op maat wat betreft inspuitingen

Veel patiënten voelen zich zenuwachtig wanneer ze een prikje moeten krijgen. Met de zachte en professionele aanpak van Thuisverpleging Greet uit Puurs wordt het plaatsen van een spuit zo aangenaam mogelijk gemaakt. 

Inspuitingen

De verpleegkundige van Thuisverpleging Greet is opgeleid om verschillende vormen van inspuitingen toe te dienen. In overleg met de arts worden deze spuiten of inspuitingen toegebracht. 

Maak een afspraak voor het laten toedienen van inspuitingen als:

  • subcutaan in onderhuids bindweefsel
  • intraveneus rechtstreeks in de ader
  • intramusculair in het spierweefsel
  • bloedafname 

Wanneer u niet naar de dokter kan voor een bloedafname of wanneer u geregeld uw bloed moet laten controleren, is Thuisverpleging Greet er om u te helpen. De verpleging aan huis neemt na afspraak het nodige bloed af en zorgt voor de verdere afwikkeling. 

Begeleiding diabetici

Patiënten die net te horen hebben gekregen dat ze diabeet zijn, kunnen Thuisverpleging Greet contacteren voor de eerste informatie en voor een verdere begeleiding. Dit geldt eveneens voor mensen die reeds langer diabetes hebben. De thuisverpleging plaatst de inspuitingen en volgt uw suikerspiegel op de voet op. Wie zelf spuitjes wenst te zetten, ontvangt hiervoor alle nodige advies. 

Contact 

Op zoek naar een verpleegkundige in Puurs voor het toedienen van inspuitingen? Contacteer Thuisverpleging Greet voor een eerste afspraak.

CONTACTEER ONS

Thuisverpleging Greet
Lichterstraat 30
2870 Puurs

0474 57 02 57
[email protected]